Trepte  Cerere Ofertă
O incantare pentru ochi, o bucurie pentru pasi: scarile din piatra naturala

BENEFICII

Treptele din piatra naturala sunt menite sa completeze orice amenajare, asortându-se cu peretii sau cu pardoseala decorate cu piatra naturala.

Principalele atribute ale treptelor din piatra naturala sunt durabilitatea si eleganta. Va veti convinge pe loc ca ati luat o decizie buna alegând treptele din piatra naturala, deoarece lucrarea va impresiona prin frumusetea sa unica, durabilitate si rezistenta la razele ultraviolete.

Impermeabilizate dupa montare, treptele din piatra naturala nu îsi modifica structura si volumul. Acestea sunt un bun conducator termic, iar la exterior pot capata un caracter antiderapant prin finisare.

APLICABILITATE

Puteti opta pentru scari din piatra naturala, atât la exte­rior, cât si la interior. Pentru exterior, va recomandam folosirea unui granit antiderapant, , care se remarca printr-un grad de duritate ridicat, iar la interior puteti alege dintr-o mare diversitate de materiale din marmura, granit sautravertin.

DIMENSIUNI

Lastrele au o lungime intre 200cm si 300cm, ceea ce permite realizareatreptelor si contratreptelor dintr-o bucata. Pentru executarea treptelor dintr-o bucata trebuie tinut cont de duritatea materialelor alese, latimea pieselor de realizat si zona de montaj, exterior sau interior.

TAIERE

In general, grosimea materialelor folosite la executarea treptelor si contarteptelor este de minim de 2cm. La solicitarea clientului se poate executa si piese cu grosimi mai mari, conform unui design sau a unei structuri din care s-a confectionat scara.

La prelucrarea canturilor vizibile pentru trepte si contratrepte se folosesc diferite finisaje :

  •  bizot (lustruire cant si sanfren la 45 de grade )
  •  semibaston (rotunjire, a patra parte de cerc)
  •  baston (rotunjire, semicerc).

Cerere Ofertă